+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

van merknaam tot aan website

Aeble
Coaching

Uitdaging

Babette van Aeble zocht hulp voor de ontwikkeling van het hele merk Aeble. Vanaf het begin van hun opmerkelijke reis werd mij gevraagd om hierbij aan te haken.

Oplossing

Vanaf het allereerste concept van de merknaam tot aan de laatste afstemming op de website, hebben we gezamenlijk elk aspect met zorg vormgegeven. Het was fascinerend om betrokken te zijn bij elke fase Aeble’s opmerkelijke reis en om te werken aan het vormgeven van een merk dat gelooft dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze beseffen. Met elk element van de huisstijl heb ik ervoor gezorgd dat de boodschap van het merk duidelijk overkomt en dat de visuele presentatie van Aeble past bij hun missie en overtuiging.

Brand Feeling

Bij Aeble heb ik gezorgd voor een relaxte sfeer waarin je wordt ondergedompeld in een betoverende wereld van zachte tinten en uitnodigende, organische vormen. Door verfijnde lettertypes te combineren met een herkenbaar beeldmerk, hebben we een harmonieuze eenheid gecreëerd die perfect past bij de visie en missie van Aeble.

Bekijk hier de website van Aeble.nl