+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

BRANDING huisstijl, logo & social templates

Beat your Bears
Leefstijlcoaching

Uitdaging

Voor de lancering van haar bedrijf heeft Nicole mij gevraagd om haar merk tot leven te laten komen. Van huisstiijl en logo tot sjablonen voor social media.

Oplossing

Met veel enthousiasme en creativiteit heb ik de complete branding voor Beat Your Bears ontworpen. Ik heb een huisstijl en logo gecreëerd die perfect aansloten bij de visie en doelen van Nicole. Ook heb ik sjablonen voor social media ontworpen om de interactie met potentiële klanten te verhogen. Het was fantastisch om Nicole te ondersteunen bij de lancering van haar bedrijf en om haar te helpen haar visie tot leven te brengen. Weg met die beren op de weg! Hallo focus!

Brand Feeling

Voor Beat your Bears heb ik bewust gekozen voor een krachtige stijl, gecombineerd met pittige, aantrekkelijke kleuren. Een gedurfde aanpak die emoties oproept van dromen en durven! Ik heb gezorgd voor een Instagram-achtige sfeer om de juiste doelgroep effectief te bereiken. Het eindresultaat straalt een opgewekte en vrolijke sfeer uit, wat duidelijk zichtbaar is in de volledige branding.en onderscheidende branding.