+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

ontwerp van huisstijl & logo

Elselyn Vriens
Orthomoleculair therapeut

Uitdaging

Elselyn had behoefte aan een verfijnde en vrouwelijke huisstijl die haar merkidentiteit zou versterken en haar doelgroep zou aanspreken. Ze wilde een op maat gemaakt logo dat haar kernwaarden zou weerspiegelen en haar een unieke positie zou geven in de markt.

Uitdaging

Met enthousiasme heb ik een verfijnde huisstijl en een op maat gemaakt logo ontwikkeld voor Elselyn. De eenheid tussen kleuren, typografie en design versterkt haar merkidentiteit en spreekt haar doelgroep aan. Het logo is ontworpen om haar kernwaarden uit te stralen en haar een onvergetelijke stempel achter te laten in de markt. Elselyn heeft nu een visuele identiteit die haar expertise en professionaliteit benadrukt.

Brand Feeling

Voor de business van Elselyn heb ik een huisstijl ontworpen die helemaal bij haar als persoon en haar bedrijfsmissie past. Ik heb vrouwelijke lettertypes gebruikt die rechtstreeks uit een magazine lijken te komen, en deze gecombineerd met speelse elementen voor een dynamisch effect. Het logo heeft een gewaagde, maar toch verfijnde touch gekregen die helemaal in lijn is met de visie van Elselyn.

”Move different if you
want different”