+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

Re-branding totale huisstijl & website

Jebeau
Beautysalon

Uitdaging

Jenny’s esthetische schoonheidssalon had behoefte aan een volledige visuele transformatie. Ze zocht naar een manier om haar salon een frisse en moderne uitstraling te geven die haar merkidentiteit zou versterken. Ze wilde een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, nieuwe inspirerende website en nieuw briefpapier.

Oplossing

Met veel enthousiasme heb ik een complete rebranding uitgevoerd voor Beautysalon Jebeau. Ik heb de huisstijl en het logo ontworpen en nieuw briefpapier gecreëerd. Ik heb ook een inspirerende website ontwikkeld die haar klanten aanspreekt en haar merkidentiteit versterkt. Het resultaat is een totale vernieuwing die haar salon een frisse en moderne uitstraling heeft gegeven. Jebeau heeft nu een visuele identiteit die uitnodigend, crisp en clean is. Eentje die klaar is voor een beautiful toekomst.

Brand Feeling

Het doel was om Jenny’s salon een gevoel van luxe te geven, met warme tinten die zowel mannen als vrouwen aanspreken. Tijdens de rebranding was het belangrijk om een subtiele, verfijnde uitstraling toe te voegen die extra elegantie uitstraalt.

What you imagine we create