+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

Periode van samenwerking
2018 – 2023

Marc Inbane
Natural Tanning

Uitdaging

Marc Inbane had behoefte aan betoverende grafische ontwerpen om hun merkidentiteit te versterken en hun klanten te overtuigen van de kwaliteit van hun producten.

Oplossing

Als grafisch vormgever heb ik meerdere jaren met liefde en toewijding gewerkt aan betoverende grafische ontwerpen voor Marc Inbane. Deze ontwerpen omvatten brochures, productontwerpen, prijslijsten, social-ontwerpen en een nieuw esthetisch ontwerp voor de webshop. Mijn ontwerpen hebben bijgedragen aan een versterkte merkidentiteit van Marc Inbane en hebben het vertrouwen van de klanten in de kwaliteit van de producten vergroot.

Brand Feeling

Ik heb het merk een elegante en verfijnde uitstraling gegeven door het gebruik van een minimalistisch lettertype en gedurfde, donkere tinten. Ondanks deze gedurfde keuzes, heb ik de benaderbaarheid van het merk weten te behouden, wat van groot belang is.

Website design

Bij het ontwerpen van de webshop van MARCINBANE.COM stond centraal dat deze een verfijnde en stijlvolle look & feel zou krijgen, perfect gecombineerd met de huisstijl van het merk. Vanaf de eerste indruk straalt de webshop direct elegantie uit door het minimalistische ontwerp. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om een gevoel van verfijning en tijdloosheid over te brengen. Zachte, neutrale tinten zoals crème, champagne en smoky-black domineren de esthetiek van deze prachtige beauty webshop

bekijk hier de webshop van MARCINBANE.COM