+31(0)6 22 66 84 16 info@wonderwork.nl
Selecteer een pagina

periode van samenwerking 2019 – 2022

Villa Vredelust
Restaurant

Uitdaging

Toen restaurant Villa Vredelust haar deuren opende, was er behoefte aan een volledig ontwerp dat de visie en het karakter van het restaurant weerspiegelde. Het restaurant zocht naar een manier om hun merkidentiteit te versterken en hun gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Oplossing

Met veel enthousiasme heb ik alle ontwerp-dromen werkelijkheid gemaakt voor Villa Vredelust. Van het verleidelijke logo tot het betoverende drukwerk en de smaakvolle website en sociale media kanalen. Elk detail is met passie tot leven gebracht. Vanaf 2023 is Villa Vredelust zelf aan de slag gegaan met hun online kanalen en zetten ze de visie voort die ik samen met hen heb gecreëerd.

Brand Feeling

Ik heb de gewenste sfeer van het restaurant tot leven gebracht met een huisstijl die als een warm welkom aanvoelt. Mijn doel was om gastvrijheid en herkenbaarheid te omarmen, een betoverende uitstraling voor alle gasten te creëren. Tijdloze, hartverwarmende tinten dansen harmonieus samen met vriendelijke lettertypen en prachtige elementen, waardoor ik een unieke en toegankelijke ervaring tot stand breng.

”Villa Vredelust is de perfecte plek in Tilburg om heerlijk te eten, borrelen en genieten”

Bewonder hier de website
Villa-vredelust.nl